Uw bedrijf

Maatwerk voor een kant-en-klare prijs

Ondernemen is een uitdagende klus, daar weten wij bij Welling Facilitair alles van! Inspelen op  constant veranderende situaties binnen uw bedrijf vraagt soms om extra handen of een expertise waarover u niet direct kan beschikken. Om u een indruk te geven waar wij als Welling Facilitair voor staan hebben wij onderstaand enkele activiteiten beschreven waarbij wij u kunnen ontlasten.

 

Er is een activiteit die wij alvast willen uitlichten en die Welling Facilitair absoluut uniek maakt: onze Online Facility voor bedrijven. Wij zorgen voor een op uw bedrijf gerichte webshop waar uw medewerkers hun dagelijkse lunch of bijvoorbeeld maaltijden of boodschappen kunnen bestellen. U bepaalt waaruit het assortiment waar uw medewerkers uit kunnen kiezen bestaat. Zo bespaart u op uw kantinekosten en verleent u uw medewerkers een gratis dienst. Vele bedrijven maken dankbaar gebruik van deze dienstverlening en zijn er erg enthousiast over.

 

Heeft u een bedrijf met 50 medewerkers of meer, dan is ook voor u Online Facility een uitkomst.

 

Overigens doet het er niet toe hoe groot uw bedrijf is voor alle soorten van dienstverlening die wij verder beschrijven. Onze service is voor iedereen hetzelfde. Klantvriendelijkheid is voor onze 35 medewerkers een tweede natuur en dat geldt ook voor flexibiliteit. Of u nu iets organiseert voor 5 of 2000 gasten;  Welling Facilitair geeft elke opdracht persoonlijke aandacht. Wij houden rekening met speciale wensen op het vlak van de maaltijden, wij houden ons aan onze budgetten, stellen hoge eisen aan onze kwaliteit en hebben oog voor maatschappelijk ondernemen en milieu. Welling Facilitair is een serieuze partner met passie voor wat ze doen. Lees hier ook meer over op de pagina’s ‘catering’, ‘evenementen en beurzen’ en ‘koffie is hot’.

 

Facilitaire dienstverlening is maatwerk. Het kan zijn dat uw vraag (nog) niet voorkomt in de activiteiten die wij hier beschrijven. Juist dan hopen wij dat u contact met ons opneemt, want wij gaan uitdagingen niet uit de weg!

Al uw wensen zijn mogelijk voor een scherpe prijs

Een handig uniek concept

Eindeloze mogelijkheden op elke locatie

(H)eerlijke 100% Arabica koffiebonen

Op zoek naar een betrouwbare partner die uw facilitaire diensten moeiteloos uit handen neemt?

Bel of mail ons gerust voor meer informatie