Catering voor bedrijven

Catering voor bedrijven

Welling Facilitair heeft nog een andere tak van sport: Welling Catering Bedrijven. Onze bedrijfscatering is een begrip in Gelderland en bedient met gemak 5 tot maar liefst 2000 gasten. We beschikken over het personeel, de materialen en de locaties om van uw feest, jaarvergadering, jubileum of welke bijeenkomst dan ook een succes te maken.

 

Uiteraard staat bij catering bedrijven de kwaliteit van de hapjes en drankjes voorop. Wij hebben koks in dienst die rekening houden met uw wensen en dagverse, smakelijke gerechten bereiden met liefde voor het vak. Dat houdt ook in dat onze gerechten met zorg worden opgemaakt. Of u nu een lunch, een buffet of een walking dinner bestelt; onze gerechten zijn een lust voor het oog en voor de smaak.
Onze keukenprinsen gaan met de tijd mee, kennen de allergenenwetgeving, werken volgens de hygiënecode, maar zorgen ook voor een uitgebreid en alsmaar vernieuwend menu.

 

Bij het organiseren van grote bijeenkomsten komt veel kijken. Heeft u glaswerk of serviesgoed nodig, aankleding voor uw locatie of bedienend personeel, wij hebben het allemaal in huis. Een DJ of fotograaf nodig? Een rode loper voor de ere-gast? Bij Welling Catering regelt u alles onder één dak. En niet onbelangrijk; gemak voor een scherpe prijs.

 

Een populaire activiteit willen we er nog even uitlichten: de barbecue. Wij begrijpen waarom onze barbecues zo gewild zijn.  U kiest een menu uit ons ruime assortiment en wij doen de rest. Alle menu’s zijn van hoge kwaliteit. Wij stellen hoge eisen aan het vlees, maar ook aan bijvoorbeeld de salades.  Onze gasbarbecues werken probleemloos, borden en bestek zijn vlekkeloos schoon en onze wijn, biertap en andere dranken maken uw feest volledig.
Op elke weersomstandigheid zijn wij voorbereid; parasollen voor de zon of een tent bij regen is zo geregeld. Laat het sjouwen gerust aan ons over en de schoonmaak trouwens ook!

 

Wilt u meer weten over catering bedrijven? Bezoek dan onze website www.wellingcatering.nl.

Catering

Al uw wensen zijn mogelijk voor een scherpe prijs

Een handig uniek concept

Eindeloze mogelijkheden op elke locatie

(H)eerlijke 100% Arabica koffiebonen

Op zoek naar een betrouwbare partner die uw facilitaire diensten moeiteloos uit handen neemt?

Bel of mail ons gerust voor meer informatie