Evenementen en beurzen

Welling Facilitair: evenementen voor bedrijven

Het organiseren van een evenement of deelnemen aan een beurs vraagt altijd veel tijd, energie en geld. Zeker als je niet alle expertise in eigen huis hebt, kan zo’n activiteit behoorlijk wat stress opleveren. Bij Welling Facilitair nemen wij graag de touwtjes in handen daar waar u dat nodig acht. Of dit nu is bij de verzorging van een hapje en een drankje of het organiseren van begin tot het einde, wij kennen het klappen van de zweep en maken gegarandeerd een succes van uw evenement. Zo heeft u alle tijd voor uw gasten en kunt u zich bezig houden met uw eigen expertise: zaken doen.

 

Wij hebben jarenlange ervaring met het faciliteren van zakelijke bijeenkomsten en weten dat hier andere aspecten een rol spelen dan bijvoorbeeld bij een personeelsfeest. Bij zakelijke activiteiten nemen wij geruisloos de beslommeringen uit handen. Van het opbouwen van uw locatie tot het plaatsen van espresso-apparaten, statafels of bijvoorbeeld een bar.

 

Zo heeft u alle tijd uw aandacht te schenken aan uw bezoekers; wij nemen de jassen aan, verzorgen een welkomstdrankje en zorgen ervoor dat uw gasten het aan niets ontbreekt. Ons bedienend personeel is ervaren, vriendelijk en behulpzaam.

 

Aan de kwaliteit van de catering valt niet te tornen; onze hapjes zijn smakelijk en een streling voor het oog. Gemaakt door professionals voor professionals, dat is tenslotte ook wat u met uw bedrijf wilt uitstralen. Is het evenement er geschikt voor, dan kunnen wij op uw verzoek onze koks ter plekke de hapjes laten bereiden.

 

Wilt u een evenement organiseren waarvoor uw eigen locatie niet geschikt is, dan kunnen wij u ongetwijfeld helpen aan een geschikte accommodatie. Wij faciliteren wekelijks talloze bedrijven en organisaties en zijn bekend met vele locaties die voor verschillende doeleinden worden gebruikt.
Heeft u nog wensen waar wij u misschien ook mee van dienst kunnen zijn, bijvoorbeeld een fotograaf die uw beursactiviteit vastlegt of uw gasten fotografeert, laat ze ons weten. Wij beschikken over een ervaren netwerk in vele disciplines.

 

Tijd voor een afspraak? Bel ons op nummer 026-7820104 of mail ons via het contactformulier. Wij komen graag bij u langs.

Al uw wensen zijn mogelijk voor een scherpe prijs

Een handig uniek concept

Evenementen en Beurzen

Eindeloze mogelijkheden op elke locatie

(H)eerlijke 100% Arabica koffiebonen

Op zoek naar een betrouwbare partner die uw facilitaire diensten moeiteloos uit handen neemt?

Bel of mail ons gerust voor meer informatie