Koffie voor uw bedrijf

Koffie voor bedrijven

Heeft u er wel eens bij stilgestaan hoe belangrijk het schenken van een lekker kopje koffie of thee voor uw bedrijf is? Nederland valt onder de categorie landen waar het meest koffie en thee wordt gedronken. Het is een dagelijkse gewoonte die ook op de werkvloer een belangrijke plaats inneemt. De cafeïne in koffie en thee heeft een stimulerende werking en verhoogt de concentratie. Daarom zien de ondernemers van nu niet langer meer hun koffie- en theevoorziening als kostenpost, maar meer als investering. De snelfiltermaling heeft plaatsgemaakt voor bonenmachines die naast het traditionele kopje koffie net zo makkelijk een cappuccino of espresso bereiden.

 

Welling Facilitair voorziet uw bedrijf graag van die lekkere, verkwikkende koffie en thee. Hoe en waar u dat wilt, plaatsen wij bonenmachines van hoge klasse. En bij die machines leveren wij uitsluitend de beste koffiebonen die gebrand worden in een Nederlandse koffiebranderij: de bonen van Peeze.

 

Of u nu een espressomachine in de directiekamer nodig heeft, of een muntenmachine in de kantine, de smaak van onze koffie is overal even lekker. Wel is het belangrijk dat onze machines zo zijn afgesteld dat de maling en onder andere de temperatuur het beste haalt uit deze 100% Arabica koffiebonen. Onze barista’s weten precies hoe ze dat moeten doen en stellen de machines dusdanig in dat het voor u perfecte kopje koffie op elk moment van de dag beschikbaar is.

Ook over thee kunnen wij u alles vertellen. Wij hebben verschillende soorten en smaken van Peeze in ons assortiment. Onze machines zijn uiteraard voorzien van een heetwater-keuzeknop, dus een verse kop thee is zo gezet.

 

Naast de hoge kwaliteit van Peeze koffiebonen en thee is er nog een reden waarom wij Peeze als huismerk hebben gekozen. Dit bedrijf levert als enige in Nederland fairtrade gecertificeerde koffie en thee. Zo dragen de bonen bijvoorbeeld het Rainforest Alliance-keurmerk, wat inhoudt dat de bonen op een eerlijke manier en zo duurzaam mogelijk bij de plantages worden ingekocht. En dat past helemaal bij onze visie op maatschappelijk ondernemen.

 

Graag maken wij met u een afspraak. En natuurlijk nemen wij een kilo Peeze bonen voor u mee, zodat wij u kunnen laten proeven hoe heerlijk onze koffie smaakt. U kunt ons bellen op nummer 026-7820104 of mailen via ons contactformulier.

Al uw wensen zijn mogelijk voor een scherpe prijs

Een handig uniek concept

Eindeloze mogelijkheden op elke locatie

Koffie is Hot

(H)eerlijke 100% Arabica koffiebonen

Op zoek naar een betrouwbare partner die uw facilitaire diensten moeiteloos uit handen neemt?

Bel of mail ons gerust voor meer informatie