Online Facility voor uw bedrijf

Online Facility voor bedrijvenHeeft u een bedrijf met 50 werknemers of meer, dan kunnen wij u onze online facility aanbieden. Deze dienstverlening is absoluut uniek. Wij vertellen u hier graag hoe het werkt.

 

Online facility is een concept waarbij wij een webshop voor u beschikbaar stellen waarin maaltijden, lunches, boodschappen e.d. worden geplaatst die dagelijks door uw medewerkers kunnen worden besteld. Het assortiment in deze webshop bepaalt u zelf. Voorbeelden van de catering zijn gezonde broodjes, soepen of vers gesneden fruit , maar ook een take away maaltijd. Ook snacks zoals een Snicker of frisdranken kunnen in het assortiment worden opgenomen.
Heeft u een vergadering, dan is een lunch voor u en uw gasten ook zo online geregeld, evenals maaltijden wanneer er overgewerkt moet worden.

 

 

Is er iemand jarig of valt er iets te vieren, dan wordt er dankbaar gebruik gemaakt van onze traktatieservice. Achter je bureau iets lekkers bij de koffie regelen is een fluitje van een cent via online facility.
De boodschappenservice is een dienst waarbij u als werkgever zeker zal scoren bij uw medewerkers.  Een gezonde lunch bestellen en tegelijkertijd je boodschappen bezorgd krijgen; daar kan niemand nee tegen zeggen.
En de ontwikkeling staat niet stil; een stoelmassage, knipbeurt of een biertapje voor de afsluiting van de week? Het is allemaal te integreren in uw eigen webshop.

 

Wij stellen de in uw huisstijl gebouwde webshop gratis ter beschikking. Uw medewerkers loggen voor 10 uur in voor een bestelling op dezelfde dag en wij leveren klokslag 12 uur alle bestelde producten af. Afrekenen kan via de pin, contant of op rekening.

Heeft u suggesties, vragen of wilt u een afspraak maken dan komen wij graag bij u langs en nemen graag een kilo Peeze koffiebonen voor u mee, zodat u ook kennis kunt maken met ons “Koffie is hot” concept.

 

U kunt gebruik maken van ons contactformulier of met ons bellen op nummer 026-7820104.

Al uw wensen zijn mogelijk voor een scherpe prijs

Online Facility

Een handig uniek concept

Eindeloze mogelijkheden op elke locatie

(H)eerlijke 100% Arabica koffiebonen

Op zoek naar een betrouwbare partner die uw facilitaire diensten moeiteloos uit handen neemt?

Bel of mail ons gerust voor meer informatie