Onderwijs

Welling Facilitair en MVO; een ijzersterk concept

Onderwijs Catering

Het onderwijs heeft te maken met continu veranderende regels en wetten. Dat maakt het faciliteren van onderwijsinstellingen soms complex. Wij van Welling Facilitair houden ons op de hoogte van de nieuwe situaties die hierdoor ontstaan en maken van de nood een deugd.

 

Vaak wordt op de faciliteiten voor leerlingen als eerste bezuinigd. Alhoewel er grote behoefte bestaat aan een veilige, gezellige plek voor leerlingen waar ze hun pauzes kunnen doorbrengen, functioneren deze schoolkantines vaak slecht door de opgelegde bezuinigingen. Welling Facilitair verandert deze kantines in no time in een populaire plek waar smakelijke, gezonde voeding wordt verstrekt en light-producten de boventoon voeren. Dat bespaart u als onderwijsinstelling veel tijd en geld. Wij garanderen u dat uw kosten zullen dalen en de baten zullen stijgen en dat is goed voor uw school en goed voor uw leerlingen.

 

Wat een belangrijke bijkomstigheid is, is dat maatschappelijk verantwoord ondernemen bij Welling hoog in het vaandel staat. Wij werken samen met Presikhaaf Bedrijven en zetten regelmatig (en daar waar het kan) mensen met een beperking in bij onze activiteiten. De ervaring heeft geleerd dat het inzetten van deze mensen bij onze projecten in het onderwijs een meerwaarde heeft voor alle partijen en leidt tot hechte samenwerkingen. Daarmee vervullen wij samen een waardevolle, publieke missie.

 

Welling Facilitair is nog veel meer dan een cateraar voor uw kantine. Zo kunnen wij vending machines op uw locatie plaatsen met gezonde snacks, light dranken of producten waar u voorkeur aan geeft.

Ook verzorgen wij koffie- en theecorners waar en hoe u maar wilt. Van muntautomaat tot espressomachine; onze barista’s adviseren u graag! Heeft u hierin interesse, leest u dan vooral onze Koffie is hot pagina.

 

Het grote gemak van Welling Facilitair is ons ruim aanbod aan dienstverlening. Voor schoolfeesten, jubilea of voor een eenvoudige lunch; onze smakelijke, dagverse gerechten worden door onze professionele koks bereid voor 5 tot 20000 personen.

 

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over de talloze mogelijkheden bij Welling Facilitair, dan komen wij graag naar u toe. Voor een afspraak, maar ook voor een vraag of een idee, kunt u ons zowel bellen als mailen. Ons telefoonnummer is 026-7820104, voor een mailtje kunt u onderstaand contactformulier gebruiken.

Al uw wensen zijn mogelijk voor een scherpe prijs

(H)eerlijke 100% Arabica koffiebonen

Een handig uniek concept

Op zoek naar een betrouwbare partner die uw facilitaire diensten moeiteloos uit handen neemt?

Bel of mail ons gerust voor meer informatie