Catering in het onderwijs

Catering Welling Facilitair

Als het om catering gaat dan schakelen wij Welling Catering in, een begrip in Gelderland als het gaat om het verzorgen van lekkere hapjes en smakelijke gerechten. De jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we overal op voorbereid zijn en bovendien een ruim assortiment aan materialen verhuren die uw evenement nog aantrekkelijker maken. De combinatie van Welling Facilitair en Welling Catering maakt het mogelijk om vele diensten onder één dak te regelen.

 

Door het onderwijs worden wij regelmatig ingeschakeld voor het verzorgen van open dagen, een personeelsfeest of bijvoorbeeld een receptie. Afhankelijk van uw wensen en budget bieden wij stamppotbuffetten tot luxe amuses met een glaasje champagne. Onze koks maken van een luxe lunch voor een vergadering net zoveel werk als van snacks voor een schoolfeest tot 2000 personen.  Desgewenst verzorgen wij serviesgoed en glaswerk die u na gebruik niet hoeft af te wassen, dat nemen wij gewoon van u over. U vindt alle mogelijkheden op een rij op onze website www.wellingcatering.nl.

 

De meerwaarde van Welling ligt ook in het feit dat wij niet alleen van de catering een succes maken maar u ook kunnen ondersteunen bij het verstrekken van materialen en diensten om het evenement aan te kleden. U scoort gegarandeerd door onze DJ in te schakelen, een ijskar te plaatsen bij de ingang of gebruik te maken van onze praattafels met ledverlichting.

 

Heeft uw evenement een serieuzer karakter, dan passen wij ons aanbod hierop uiteraard aan.

 

Wilt u een buitenevenement organiseren zoals een sportdag, dan regelen wij parasols voor de zon of tenten voor de regen. Wij laten niets aan het toeval over!

 

Wij kunnen ons voorstellen dat u nu misschien met veel vragen zit. Want ieder evenement is uniek en vraagt om maatwerk. Wij maken dan ook altijd eerst een afspraak om alle wensen en mogelijkheden te inventariseren. Heeft u vragen, maak dan een afspraak via telefoonnummer 026-7820104 of mail ons via het contactformulier. Wij nemen dan direct contact met u op.

Catering

Al uw wensen zijn mogelijk voor een scherpe prijs

(H)eerlijke 100% Arabica koffiebonen

Een handig uniek concept

Op zoek naar een betrouwbare partner die uw facilitaire diensten moeiteloos uit handen neemt?

Bel of mail ons gerust voor meer informatie