Koffievoorziening voor het onderwijs

Koffie Welling Facilitair

Ons Koffie is hot-concept heeft ook zijn intrede gedaan in het onderwijs. Koffie en thee drinken is een belangrijke, dagelijkse bezigheid. Tegenwoordig vindt dit ritueel niet meer zozeer op een vaste plek en tijd plaats, maar richt men koffiecorners op strategische plekken in waar op elk moment van de dag verse koffie verstrekt kan worden.

 

Ons Koffie is hot-concept voldoet dan ook helemaal aan de eisen van deze tijd. De koffievoorziening wordt aangepast aan de locatie en haar gebruikers. Of het nou pittige espressomachines op directiekamers, muntautomaten voor de leerlingen of zware koffiemachines voor grote volumes voor in de kantines betreft, wij leveren ze allemaal.

 

Alle bonenmachines zijn van hoge kwaliteit. Desgewenst verzorgen wij het onderhoud, de schoonmaak en het bijvullen.

 

Belangrijker nog is de kwaliteit van onze koffie. Wij leveren uitsluitend de beste kwaliteit Arabica-bonen van Peeze, bekend en geliefd onder de koffieliefhebbers. Deze koffiebranderij is de enige in Nederland die gecertificeerde koffiebonen levert. Dit betekent dat de koffie op een eerlijke manier is verhandeld en duurzaam wordt verbouwd op de plantages. Ons huismerk Peeze bonen heeft het Rainforest Alliance-keurmerk en dat past uitstekend bij onze visie over maatschappelijk ondernemen. U ondersteunt op uw beurt uw MVO-beleid door ook te kiezen  voor Peeze koffiebonen.

 

Eenmaal geplaatst zorgen onze barista’s dat uw bonenmachines zo worden afgesteld dat u optimaal van het aroma kunt genieten daar en wanneer u maar wilt. Maar ook over onze thee, ook van het merk Peeze, kunnen onze barista’s u uitvoerig informeren. De verschillende soorten dragen allemaal het Max Havelaar-keurmerk en worden geoogst in Sri Lanka.

 

Wilt u meer weten over ons Koffie is hot-concept, dan komen wij graag naar u toe met een kilo van deze heerlijke Peeze bonen. U kunt telefonisch een afspraak maken op nummer 026-7820104 of ons mailen via ons contactformulier

Al uw wensen zijn mogelijk voor een scherpe prijs

Koffie is Hot

(H)eerlijke 100% Arabica koffiebonen

Een handig uniek concept

Op zoek naar een betrouwbare partner die uw facilitaire diensten moeiteloos uit handen neemt?

Bel of mail ons gerust voor meer informatie