Online Facility voor uw onderwijsorganisatie

Onderwijs Online Facility

Welling Facilitair onderscheidt zich met online facility duidelijk binnen de facilitaire dienstverlening. Door het inrichten van een webshop voor uw organisatie maken wij het voor u en uw medewerkers mogelijk online bestellingen te plaatsen en diensten te regelen.

 

In de in uw huisstijl ingerichte webshop kunnen uw medewerkers gezonde lunches bestellen, dranken, vers gesneden fruit of soepen. Wij bepalen samen met u het assortiment.

 

Uiteraard is deze service ook geschikt voor het reserveren van een luxe vergaderlunch voor uw gasten of bijvoorbeeld hapjes voor uw medewerkers aan het einde van de week. Hierdoor kunt u drastisch besparen op uw kantinekosten zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de dienstverlening aan uw medewerkers.

Bestellingen die voor 10 uur worden geplaatst, kunnen om 12 uur worden geleverd. Betaling kan contant, via de pin of op rekening.

 

Via de webshop is het ook mogelijk een boodschappenservice aan te bieden. Zo kunnen uw medewerkers tegelijkertijd met de lunch de boodschappen laten bezorgen. Met deze extra service maakt u alleen maar vrienden.

Ook onze traktatieservice kan opgenomen worden. Hier kan in een mum van tijd iets lekkers bij de koffie worden geregeld. Makkelijk voor jarigen of om iemand in het zonnetje te zetten.

 

Facility Online biedt ongekende mogelijkheden. Bepaalde diensten, zoals een stoelmassage of een knipbeurt, kunnen indien gewenst worden toegevoegd. Diverse bedrijven maken gebruik van online facility voor het huren van materialen voor evenementen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan serviesgoed, barbecues, statafels of een springkussen.

 

Bent u geïnteresseerd in onze online facility en wilt u meer weten? Wij maken graag met u een afspraak om deze dienst toe te lichten. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 026-7820104, maar mailen kan ook via ons contactformulier.

Al uw wensen zijn mogelijk voor een scherpe prijs

(H)eerlijke 100% Arabica koffiebonen

Online Facility

Een handig uniek concept

Op zoek naar een betrouwbare partner die uw facilitaire diensten moeiteloos uit handen neemt?

Bel of mail ons gerust voor meer informatie