De overheid

Bezuinigen was nog nooit zo eenvoudig

Cateringservice voor overheidsinstellingenDe overheid heeft evenals de zorg de laatste jaren grote veranderingen doorgemaakt. Nieuwe verantwoordelijkheden met steeds smallere budgetten veroorzaakten een enorme verschuiving van taken. Welling Facilitair kan zowel voor de exploitatie van gemeentepanden als intern binnen uw organisatie oplossingen bieden die ten goede komen aan de instandhouding van diverse activiteiten.

 

Veel gemeenten kampen met de exploitatie van hun panden. Buurthuizen en bijvoorbeeld sportaccommodaties moeten rendabel worden, terwijl aan de andere kant moet worden bezuinigd op onderhoud en personeel. Welling facilitair biedt de mogelijkheid de exploitatie van deze accommodaties over te nemen. Met ons gekwalificeerd personeel, onze ruime ervaring en commerciële inslag blazen wij gemeenteprojecten nieuw leven in. Wij brengen deze locaties opnieuw onder de aandacht door er bijvoorbeeld kinderactiviteiten te organiseren of sporttoernooien toegankelijk te maken. Dat is goed voor de gemeente en goed voor haar inwoners.

 

Ook voor de interne organisatie binnen gemeenten biedt Welling Facilitair aantrekkelijke vormen van dienstverlening. Zo kunnen wij de kantinevoorziening van u overnemen, regelen de inkoop, bemannen de locatie en nemen ook de koffiecorners voor onze rekening. Dit bespaart u kostbare tijd en personeelskosten. Of het nou gaat om dagverse, gezonde lunches, het plaatsen van vending machines of onze traktatieservice; u bepaalt van welke mogelijkheden u gebruik wilt maken. En heeft u een jubileum of een officiële gelegenheid, dan regelen wij ook dit tot in de puntjes. Alles onder één dak, dat is de visie van Welling!

 

Een laatste activiteit die wij onder uw aandacht willen brengen is de maaltijdverstrekking en het faciliteren van ruimtes voor tijdelijke opvang van vluchtelingen. Welling Facilitair beschikt over vele mogelijkheden die deze opvang voor u kunnen vergemakkelijken en garanderen continuïteit van de werkzaamheden op elke dag van de week.

 

Heeft u vragen of wilt u meer weten over een bepaalde dienst, dan horen wij dat uiteraard graag. U kunt ons bellen op nr. 026-7820104 of mailen via onderstaand formulier. Wij denken graag met u mee!

Al uw wensen zijn mogelijk voor een scherpe prijs

(H)eerlijke 100% Arabica koffiebonen

Een handig uniek concept

Op zoek naar een betrouwbare partner die uw facilitaire diensten moeiteloos uit handen neemt?

Bel of mail ons gerust voor meer informatie