Catering voor de overheid

Catering Welling Facilitair

Welling Facilitair en Welling Catering werken nauw samen als het gaat om het verzorgen van evenementen, feesten, vergaderingen, kortom bij alle bijeenkomsten waar eten en drinken en belangrijke rol spelen. Deze combinatie zorgt ervoor dat u alles regelt onder één dak en dat scheelt u veel tijd en energie. Op de site www.wellingcatering.nl leest u er alles over.

 

Welling Catering is een begrip in Gelderland en dat word je niet zomaar. Of er nu een vergaderlunch voor 10 personen of een bedrijfsfeest voor 2000 personen moet worden verzorgd; wij weten wat er van ons verwacht wordt en nemen de organisatie geruisloos van u over. Is uw eigen locatie niet geschikt voor uw evenement, dan helpen wij u aan een accommodatie die wel aan uw eisen voldoet.

 

Van klein tot groot, dat maakt ons team van koks niets uit. Met passie voor lekker en gezond eten zijn ze flexibel en kunnen ze vrijwel aan al uw eisen voldoen. Van buffet tot amuses of walking dinner tot kerstdiner, ze maken gerechten die een lust zijn voor het oog en voor de smaak. Ze spelen handig in op diëten en maken ook voor bijvoorbeeld vegetariërs gerechten om van te smullen.

 

Kunt u een handje gebruiken bij de aankleding van uw feest, dan kunnen wij u ook hierbij van dienst zijn. Vindt uw evenement buiten plaats, dan kunnen wij zorgen voor bijvoorbeeld tenten, parasols of terrasverwarmers. Een springkussen of een popcornmachine voor de kleine gasten, een rode loper voor de eregast, een DJ of een fotograaf, wij regelen het graag voor u.

 

Heeft u bedienend personeel nodig dan zetten wij onze klantvriendelijke en enthousiaste medewerkers in, uiteraard met horeca-ervaring.

 

Geen evenement is hetzelfde, daarom maken wij altijd eerst een afspraak om te inventariseren wat de wensen zijn. Bent u op zoek naar een cateraar met ervaring, belt u ons dan op nummer 026-7820104 of gebruik ons contactformulier.

Catering

Al uw wensen zijn mogelijk voor een scherpe prijs

(H)eerlijke 100% Arabica koffiebonen

Een handig uniek concept

Op zoek naar een betrouwbare partner die uw facilitaire diensten moeiteloos uit handen neemt?

Bel of mail ons gerust voor meer informatie