Koffievoorziening voor uw overheidsorganisatie

Koffie Welling Facilitair

Het is allang niet meer van deze tijd; de ouderwetse koffieapparaten die gebruik maken van snelfiltermaling. Tegenwoordig zijn de bonen weer terug van weggeweest en daar zijn wij het helemaal mee eens bij Welling Facilitair. Een vers, smakelijk kopje koffie is belangrijker voor uw medewerkers dan u denkt. De cafeïne in koffie en thee werkt stimulerend, is verkwikkend en verhoogt de concentratie. Dat maakt koffie geen kostenpost, maar een investering.

 

Wij plaatsen koffiemachines in alle vormen en maten op de plaatsen waar u ze graag ziet binnen uw organisatie. Van machines die grote volumes aankunnen en verschillende soorten koffie kunnen bereiden tot pittige espressomachines op strategische plekken. Onze selectie bonenmachines bestaat uit topmerken, zoals Jura en WMF. Wij zorgen desgewenst voor de schoonmaak, het onderhoud en het bijvullen van de machines.

 

Wij gebruiken uitsluitend Peeze bonen voor onze machines en dat is niet voor niets. De Nederlandse koffiebranderij Peeze brandt haar bonen nog op dezelfde manier als een eeuw geleden en die authenticiteit proef je. De door ons gebruikte koffie is van de beste kwaliteit Arabica-bonen. Onze barista’s stellen de machines zo in, dat u optimaal kunt genieten van het aroma.

 

Er is nog een reden waarom wij voor deze koffie hebben gekozen; zij zijn de enige koffiebranderij in Nederland die 100% gecertificeerde koffie produceert. Dit houdt in dat de bonen duurzaam worden geteeld en eerlijk zijn verhandeld. De bonen dragen dan ook het Rainforest Alliance-keurmerk.

 

Wij zijn een voorstander van maatschappelijk ondernemen en het gebruik van Peeze koffie sluit aan op onze visie. Door te kiezen voor Peeze koffie binnen uw organisatie maakt ook u uw MVO-beleid concreet voor medewerkers en gasten.

 

Wilt u meer weten over ons Koffie is hot-concept of heeft u vragen, belt u ons dan gerust op telefoonnummer 026-7820104. Mailen kan ook via ons contactformulier. Wij komen graag met een kilo Peeze koffiebonen bij u langs.

Al uw wensen zijn mogelijk voor een scherpe prijs

Koffie is Hot

(H)eerlijke 100% Arabica koffiebonen

Een handig uniek concept

Op zoek naar een betrouwbare partner die uw facilitaire diensten moeiteloos uit handen neemt?

Bel of mail ons gerust voor meer informatie