Online Facility voor uw overheidsorganisatie

Online Facility Overheid

Wat Welling Facilitair uniek maakt is onze online facility dienst. Wij richten een webshop voor u in, aangepast aan uw huisstijl, en plaatsen hierin allerlei services waarvan u en uw medewerkers gebruik kunnen maken. Standaard zijn hierin opgenomen de maaltijd- en lunchvoorzieningen, maar een boodschappenservice of traktatieservice is ook mogelijk.

 

Via de webshop is het bestellen van een lunch of een overwerkmaaltijd een fluitje van een cent. Gecombineerd met de boodschappenservice worden de bestellingen in één keer afgeleverd. Dat is gemak voor uw medewerkers en een slimme besparing voor u als werkgever. U bezuinigt hiermee drastisch op uw kantinekosten zonder dat u concessies doet aan de kwaliteit van uw dienstverlening. Sterker nog; u doet uw medewerkers een groot plezier met deze extra service.

 

U bepaalt waaruit het assortiment en de dienstverlening bestaat en wij adviseren u hierbij. Geeft u de voorkeur aan de gezonde varianten van maaltijden, dan regelen wij dit. Light-dranken en snacks, vers gesneden fruit, alles is mogelijk. Dit geldt overigens ook voor de boodschappenservice.

 

Een gewilde dienstverlening is de traktatieservice. Is er iemand jarig of moet er iemand in het zonnetje gezet worden, dan regelt u dit online snel en achter uw bureau. Voor 10 uur besteld is op dezelfde dag om 12 uur geleverd. Betalen kan per pin, contant of op rekening.

 

Regelmatig bestaat er behoefte binnen grote organisaties aan catering; het verzorgen van een hapje en een drankje aan het einde van de werkweek, de verzorging van een uitgebreide lunch voor gasten of overwerkmaaltijden voor een team. Ook deze dienst kan worden opgenomen in de online facility webshop.
En wilt u optimaal gebruik maken van deze dienst, dan kan ook een stoelmassage of een knipbeurt online worden geregeld. Heeft u ideeën dan horen wij deze natuurlijk graag.

 

Bent u geïnteresseerd in online facility, dan maken wij graag een afspraak met u. U kunt ons bellen op nummer 026-7820104 of mailen. Wij nemen dan direct contact met u op

Al uw wensen zijn mogelijk voor een scherpe prijs

(H)eerlijke 100% Arabica koffiebonen

Online Facility

Een handig uniek concept

Op zoek naar een betrouwbare partner die uw facilitaire diensten moeiteloos uit handen neemt?

Bel of mail ons gerust voor meer informatie