Welling Peeze Koffie

24 sep Peeze koffie in een Welling jasje

Voor echte koffieliefhebbers is Peeze koffie een begrip, maar mocht u deze koffiebranderij nog niet kennen, dan willen wij u natuurlijk graag vertellen waarom wij zo vreselijk trots zijn op onze nieuwe, eigen Wellingverpakking van de beste bonenbranderij in Nederland!

Het bedrijf Peeze bestaat al sinds 1897. De wijze waarop de bonen worden gebrand is sinds die tijd nooit veranderd en heeft dus nog steeds zijn authentieke smaak waar koffieminnend Nederland zo dol op is. En alhoewel de smaak van Peeze bonen natuurlijk het belangrijkst is, is er nog een reden waarom wij gekozen hebben voor samenwerking met Peeze.

Van de 18 koffiebranderijen in Nederland is Peeze de enigste branderij die uitsluitend gecertificeerde koffie levert, onderverdeeld in drie keurmerken : het Rainforest Alliance-keurmerk (het keurmerk van de Welling koffie), het BIO-keurmerk en het Max Havelaar-keurmerk. Deze certificeringen worden uitsluitend verleend aan koffie die zo eerlijk en duurzaam mogelijk ingekocht wordt op de plantages.  Dit sluit natuurlijk helemaal aan bij onze visie over maatschappelijk ondernemen!

De barista’s van Welling kunnen u alles vertellen over hoe u het lekkerste kopje koffie van Nederland maakt met onze 100% Arabica koffiebonen van Peeze. De beste bonen verdienen natuurlijk ook de beste machines. Naast de levering van deze machines kunnen wij ook de schoonmaak en het onderhoud verzorgen, evenals het bijvullen.

Overigens leveren wij ook instant koffie. De Gebroeders Koffie, waar wij deze melange van betrekken, levert ook uitsluitend koffie met het Rainforest Alliance-keurmerk. Geeft u de voorkeur aan instant koffie, dan is ook hier de mogelijkheid koffiecorners voor in te richten.

Meer weten over het lekkerste kopje koffie in Nederland? Lees dan hier over “Koffie is hot”.

Maar proeven is uiteraard beter. Daarvoor maken wij graag een afspraak, zodat wij u een kilo van deze (h)eerlijke Peeze bonen van Welling kunnen overhandigen. Via onderstaand formulier kunt u een bericht achterlaten, maar bellen kan ook op nr. 026-7820104.