Uw (sport)kantine

Succesvolle prestaties tot in de kantine

Sportkantine fotoWij bij Welling Facilitair houden van sport! Niet verwonderlijk dus dat wij jaren geleden al met lede ogen aanzagen dat er vele sportclubs kantines niet of nauwelijks functioneerden door onderbezetting in personeel of het ontbreken van genoeg vrijwilligers. Dat is jammer voor de sporters, een gemiste kans voor de binding met de club en slecht voor de clubkas.

 

Mede omdat wij o.a.. hebben samengewerkt met Wilfred Genee en Johan Derksen bij het project van Vullen en Voeden en Voetbal International inzake “gezonde kantines”, hebben wij een uitgekiende formule bedacht voor kantines die niet naar behoren functioneren. Hierdoor hoeft geen enkele sportclub meer te worstelen met de exploitatie van hun speelhonk. Succes gegarandeerd!

 

In overleg met uw bestuur stelt Welling Facilitair de horecakaart vast en verzorgt de inkoop. Omdat wij over een flexibele poel medewerkers beschikken, kunnen wij zorgen voor een continue kracht met horeca-ervaring die ook weet hoe een gezonde kantine óók succesvol kan zijn.

 

Eigenlijk zijn er geen minpunten aan onze formule. U wordt ontlast met de planning van de kantinebezetting, u heeft geen omkijken naar de inkoop en uw kantine wordt weer een bron van inkomsten en last but not least, een gezellige plek waar uw leden na het sporten graag even bijpraten.

 

Is uw kantine toe aan een opknapbeurt en moet u hiervoor investeren, dan denken wij ook graag met u mee.

 

Leest u vooral de pagina’s onder de menu’s “horecakaart”en “catering”. Want eenmaal succesvol kan u meer uit uw kantine halen dan u misschien had verwacht.

 

Heeft u interesse in onze succesvolle kantine service, dan lichten wij de mogelijkheden graag nog even toe. U kunt een afspraak met ons maken via telefoonnummer 026-7820104 of gebruik maken van onderstaand contactformulier. Wij nemen dan direct contact met u op.

Samenwerken om meer uit uw (sport)kantine te halen

Al uw wensen zijn mogelijk voor een scherpe prijs

Op zoek naar een betrouwbare partner die uw facilitaire diensten moeiteloos uit handen neemt?

Bel of mail ons gerust voor meer informatie