Catering voor uw (sport)kantine

Catering Welling Facilitair

Sporten en feesten; daar weten wij bij Welling alles van! Omdat onze dienstverlening vaak samen gaat met lekker eten en drinken hebben wij nog een tak van sport: Welling Catering. Onze enthousiaste koks verzorgen smakelijke gerechten voor evenementen van 10 tot 2000 personen.

 

Staat er een groot toernooi op de agenda, is er een clubdag gepland of beter nog; een kampioensfeest? Wij nemen u graag de catering uit handen. Geniet met uw bestuur en uw vrijwilligers van het feest en laat de keuken met een gerust hart aan ons over. Op onze website www.wellingcatering.nl kunt u alles lezen over de mogelijkheden, maar graag lichten we er een paar voor u uit.

 

Onze barbecues zijn enorm populair onder de sporters. Zelf bezig zijn, zelf kiezen en zoveel eten als je wilt, dat spreekt ze aan. Wij hebben verschillende menu’s in verschillende prijsklassen. Ons vlees is van een uitstekende kwaliteit en er wordt gebruik gemaakt van dagverse ingrediënten. Wij houden indien nodig rekening met halal bereiding, dieetwensen of vegetariërs.
Ook dranken en biertaps kunnen door ons worden verzorgd.
Borden, bestek en glasservies kunnen wij bij uw bestelling meenemen en als het feest voorbij is, halen we alle afwas bij u weg, inclusief de schoonmaak van de barbecue!

 

Onze buffetten zijn gevarieerd en bieden wij aan in de koude als in de warme variant. Van eenvoudig tot zeer uitgebreid en ook hier in alle prijsklassen. De stamppotten zijn uitermate geschikt voor de koudere seizoenen, evenals ons stamppot buffet met wild.

 

Bij Welling Catering zijn wij op alles voorbereid. Wij verhuren een scala aan materialen om van uw feest een succes te maken. Een parasol voor de zon en een tent voor de regen. Een rode loper voor de kampioenen en een springkussen voor de jeugd. En staat uw idee er niet bij, vraag er dan gerust naar.

 

Meer weten? Bel ons gerust of maak gebruik van ons contactformulier.

Samenwerken om meer uit uw (sport)kantine te halen

Catering

Al uw wensen zijn mogelijk voor een scherpe prijs

Op zoek naar een betrouwbare partner die uw facilitaire diensten moeiteloos uit handen neemt?

Bel of mail ons gerust voor meer informatie