Horecakaart voor uw (sport)kantine

Horecakaart voor (sport)kantines

Kantines genereren een essentiële inkomstenbron voor sportclubs. Een volle kantine is goed voor de binding met de sporters, maar ook goed voor de clubkas. Maar wat als uw kantine niet loopt terwijl de openingstijden ruim zijn en u over bezetting niet heeft te klagen.

 

De winst uit de kantineopbrengsten wordt voor een groot deel bepaald door de inkoop.  Groot inkopen is voor een kleine sportkantine niet haalbaar. En soms worden niet de juiste producten ingekocht, dat kan ook niet verlangd worden van de vrijwilligers die de kantines draaiende houden.
Welling Facilitair kan u daar uitstekend bij ondersteunen door uw horecakaart eens nauwkeurig te bespreken. Omdat wij vele (sport-)kantines in ons beheer hebben weten wij waar de vraag ligt en kunnen wij groot, en dus goedkoper inkopen. Bovendien spelen wij handig in op de vraag naar gezondere kantines, een trend die zichzelf inmiddels heeft bewezen. Door een aantrekkelijk aanbod van gezonde snacks, dranken en maaltijden zal uw kantine vaker worden bezocht en komt de geldstroom weer op gang.

 

De horecakaart wordt in overleg met het bestuur samengesteld. Wij spelen hierin een adviserende rol, maar u bepaalt. De inkoop wordt door ons overgenomen, evenals de planning. Door slim in te kopen en rekening te houden met houdbaarheid en versheid van de producten is de eerste bespaarslag al gemaakt.

 

Omdat wij zien dat over het algemeen het aantal leden van sportclubs is gedaald, kan uw club zich misschien een investering, die nodig is om een gezonde horecakaart samen te stellen, niet veroorloven. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een goede koffiemachine of een blender voor smoothies. Het kan ook zijn dat uw kantine achterstallig onderhoud heeft  en een fris jasje kan gebruiken.  Dat kan een onderdeel zijn van het plan om uw kantine weer ‘gezond’ te maken.

 

Wilt u uw plannen ook eens aan ons voorleggen, dan maken we graag met u een afspraak. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 026-7820104. Mailen kan ook via ons contactformulier.

Horecakaart

Samenwerken om meer uit uw (sport)kantine te halen

Al uw wensen zijn mogelijk voor een scherpe prijs

Op zoek naar een betrouwbare partner die uw facilitaire diensten moeiteloos uit handen neemt?

Bel of mail ons gerust voor meer informatie