Zorg

Passie voor ontzorgen

Catering in de zorgNiets heeft zoveel veranderingen in de laatste jaren ondergaan als de zorg. Wij bij Welling Facilitair weten wat er speelt; met diverse grote zorgaanbieders hebben wij een nauw samenwerkingsverband waarbij wij zowel de organisatie als haar cliënten ontzorgen op diverse vlakken. Daar waar de gaten zijn gevallen door ons nieuwe zorgstelsel hebben wij de juiste oplossing op de juiste plaats kunnen bieden. En dat is precies waar wij goed in zijn!

 

De doelstelling om het mogelijk te maken dat ouderen zo lang mogelijk in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen vraagt om een nieuwe benadering van de zorg. De reden dat de zorg de weg naar Welling Facilitair heeft gevonden is voor de hand liggend; wij  bieden hulp daar waar de nieuwe vragen liggen. Verzorging van de maaltijden uiteraard, maar ook een boodschappenservice of het verzorgen van een receptie van een bewoner.

 

De boodschappenservice is overigens een welkome aanvulling gebleken. Samen met u stellen wij een assortiment samen waaruit uw bewoners kunnen kiezen. Hiervoor stellen wij u een webshop ter beschikking waarin de bestellingen kunnen worden geplaatst. Ook kunnen de maaltijden via de webshop worden besteld. Is er een feestje? Dan kan ook de catering of verhuur van materialen in een mum van tijd worden geregeld. Deze service is uniek en exclusief bij Welling Facilitair te regelen.

Op het vlak van de zorg blijven wij ons ontwikkelen; elke nieuwe vraag krijgt aandacht. Ook als het gaat om de kleine dingen, hier is onze traktatieservice een voorbeeld van. De traditionele taart bij de koffie op een verjaardag of jubileum wordt met evenveel enthousiasme door ons geregeld als het het bereiden van een verse, smakelijke maaltijd.

 

Tot slot; maatschappelijk ondernemen staat hoog bij ons in het vaandel. Een voorbeeld hiervan is onze samenwerking met Presikhaaf Bedrijven, een sociale werkvoorziening voor mensen met een beperking. Onze ervaring heeft geleerd dat er verrassende resultaten bereikt kunnen worden met deze mensen binnen de zorg. Wilt u daarover meer weten, belt u ons dan op nummer 026-7820104 of maak gebruik van het contactformulier onderaan deze pagina en wij nemen direct contact met u op.

Veel keuze in verse en gezonde gerechten

Een handig uniek concept

Al uw wensen zijn mogelijk voor een scherpe prijs

(H)eerlijke 100% Arabica koffiebonen

Op zoek naar een betrouwbare partner die uw facilitaire diensten moeiteloos uit handen neemt?

Bel of mail ons gerust voor meer informatie