Catering voor uw zorgcentrum

Catering Welling Facilitair

Faciliteren is ons vak, maar als het gaat om lekker eten en drinken dan schakelen wij Welling Catering in. Vanuit het hoofdkantoor in Duiven wordt door een groot team van medewerkers de catering verzorgd voor vergaderingen, feesten, beurzen, kortom voor alles waar smakelijke hapjes, koele drankjes of heerlijke maaltijden een belangrijke rol spelen.

Ook door zorgcentra  worden wij regelmatig ingeschakeld bij activiteiten als een open huis, een feest voor de bewoners of een vergadering.

 

Op de website van Welling Catering (zie www.wellingcatering.nl) worden alle diensten uitvoerig beschreven. Wat betreft de mogelijkheden voor u als zorgcentrum lichten wij er graag hierbij een paar uit.

 

Heeft u een belangrijke vergadering op de planning staan, dan is het prettig dat u de verzorging van de koffie en thee, de lunch, een maaltijd en/of het borreluurtje uit handen kan geven, zodat u zich volledig kan richten op uw eigen taak. Wij zorgen ervoor dat uw vergadering probleemloos verloopt, ongeacht de locatie. Want is uw eigen locatie niet geschikt voor uw bijeenkomst, dan kunnen wij zorgen voor een accommodatie die wel aan uw eisen voldoet.

 

Bij evenementen of feesten kunnen wij u ondersteunen van a tot z en met of zonder bedienend personeel. Wij hebben een ruim assortiment aan buffetten, diners, barbecues, hapjes en amuses in diverse prijsklassen. Ook de dranken kunnen wij voor u verzorgen al dan niet met bijpassend glaswerk. Biertappen of een koelbar leveren wij op verzoek mee.

 

Tijdens uw evenement zorgen wij ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Onze afdeling verhuur springt in daar waar u materialen tekort komt. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan servies, statafels, of een tent boven uw openluchtbuffet.

Ook aan vermaak is gedacht; een springkussen of een ijskar voor de kleine gasten is zo geregeld.

 

Heeft u een evenement op de planning staan waar u wel wat hulp bij kunt gebruiken? Wij denken graag met u mee. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 027-7820104. Mailen kan ook, gebruikt u hiervoor ons contactformulier en wij nemen direct contact met u op.

Veel keuze in verse en gezonde gerechten

Een handig uniek concept

Catering

Al uw wensen zijn mogelijk voor een scherpe prijs

(H)eerlijke 100% Arabica koffiebonen

Op zoek naar een betrouwbare partner die uw facilitaire diensten moeiteloos uit handen neemt?

Bel of mail ons gerust voor meer informatie