Koffievoorziening voor uw zorgcentrum

Koffie voor bedrijven

Goed voor uw cliënten, medewerkers en gasten zorgen begint vaak met een lekker kopje koffie of thee. Ons Koffie is hot-concept past in vele opzichten thuis in de zorg en wij leggen u graag uit waarom.

 

Welling heeft een passie voor koffie, alleen de beste bonen zijn voor ons goed genoeg. Wij gebruiken dan ook uitsluitend koffiebonen van de Nederlandse koffiebranderij Peeze. Een andere reden waarom wij zo graag werken met Peeze is het feit dat zij de enige branderij zijn met gecertificeerde bonen. Dit betekent dat de bonen op een eerlijke en duurzame manier worden gekocht van de plantages. Onze Peeze bonen zijn 100% Arabica en dragen het Rainforest Alliance-keurmerk. Dit ondersteunt niet alleen onze visie op maatschappelijk ondernemen, maar tegelijkertijd ook uw MVO-beleid.

 

Voor het bereiden van deze (h)eerlijke bonen plaatsen wij de beste koffiemachines. Van een espresso-apparaat in de directiekamer tot een muntmachine in de hal; samen stellen wij vast waar u welke machine geplaatst wilt hebben.
Onze barista’s zorgen dat de koffiemachines dusdanig worden afgesteld dat u deze heerlijke kopjes koffie op elk moment van de dag op de door u bepaalde plekken kunt aanbieden. Ook cappuccino, espresso of zo’n lekkere café au lait.

Desgewenst verzorgen wij ook de schoonmaak en het onderhoud van de machines en het bijvullen van de bonen.

Uiteraard kunnen onze koffiemachines ook heet water schenken, dus een kopje thee is zo gezet. Peeze heeft een eigen theelijn, de theeblaadjes worden geoogst in Sri Lanka en de thee draagt het fairtrade/Max Havelaar-keurmerk. Dus ook de theedrinkers bedienen wij met dit kwaliteitsproduct.

 

Wilt u ook wel eens zo’n lekker kopje Peeze koffie proeven, dan komen wij graag naar u toe en nemen alvast een kilo van deze kwaliteitsbonen voor u mee. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken dan kunt u ons mailen via het contactformulier of bellen op nummer 026-7820104.

Veel keuze in verse en gezonde gerechten

Een handig uniek concept

Al uw wensen zijn mogelijk voor een scherpe prijs

Koffie is Hot

(H)eerlijke 100% Arabica koffiebonen

Op zoek naar een betrouwbare partner die uw facilitaire diensten moeiteloos uit handen neemt?

Bel of mail ons gerust voor meer informatie