Maaltijdservice

Maaltijdservice voor uw Zorgcentrum

De maaltijdservice van Welling Facilitair is een uitkomst voor cliënten die niet in staat zijn zelf een gezonde maaltijd te bereiden of cliënten die kiezen voor gemak. Kwaliteit en variatie van de kant en klaar maaltijden zijn uiterst belangrijk. Onze gezonde, smakelijke maaltijden dragen bij aan de tevredenheid van uw cliënten. De koelverse maaltijden worden tweemaal per week aan huis afgeleverd, blijven een week vers en zijn zodanig verpakt dat ze zo in de magnetron kunnen worden verwarmd.

 

De maaltijdservice maakt het mogelijk dat er zowel complete maaltijden kunnen worden besteld als maaltijden die door de bewoners zelf worden samengesteld. Cliënten kunnen kiezen uit het assortiment soepen, vlees, vis, aardappelen, groenten en desserts en zo dagelijks genieten van hun favoriete gerechten die vers en gezond zijn.

 

Het menu wordt regelmatig aangepast en gaat mee met de seizoenen. Op de menukaart vindt u zoutarme gerechten, vegetarische gerechten en gemalen menu’s die ook zoutarm kunnen worden bereid. Ook onze gluten- en lactosevrije gerechten zijn om te smullen.
De bezorging is gratis, zelfs voor kleine bestellingen als een kom soep.

 

Kant en klare maaltijden eenvoudig bestellen

De maaltijden kunnen worden besteld via de webshop (zie online winkel). Omdat sommige bewoners niet bekend zijn met internet, bieden zorgcentra ook andere mogelijkheden om bestellingen te noteren, zoals bij de balie of telefonisch.

 

Welling Facilitair ontzorgt u niet alleen met de maaltijdservice. Zo is het mogelijk een boodschappenservice aan te bieden of de traktatieservice, waarbij wij zorgen voor iets lekkers bij de koffie voor de jarige. U leest hier meer over onder “online gemak”.

 

Wij werken samen met diverse grote zorgcentra en faciliteren daar waar de behoefte ontstaat. Dat is dan ook de kracht van Welling Facilitair; alles onder één dak. Wij komen dan ook graag bij u langs om alle mogelijkheden over onze maaltijdservice te bespreken.

 

Bel ons op nummer 026-7820104 of mail ons via het contactformulier en wij maken direct een afspraak met u.

Maaltijdservice

Veel keuze in verse en gezonde gerechten

Een handig uniek concept

Al uw wensen zijn mogelijk voor een scherpe prijs

(H)eerlijke 100% Arabica koffiebonen

Op zoek naar een betrouwbare partner die uw facilitaire diensten moeiteloos uit handen neemt?

Bel of mail ons gerust voor meer informatie