Online gemak

Het is een dienst die Welling Facilitair echt uniek maakt: online gemak!
Speciaal voor uw zorgcentrum richten wij een webshop in met diensten die u wilt aanbieden aan uw cliënten. Denk hierbij aan de maaltijdservice, maar ook een boodschappenservice of de traktatieservice kan hierin worden aangeboden. Zo nemen wij u veel zorg uit handen en geeft u uw bewoners meer gemak.

 

De webshop wordt in uw huisstijl ontworpen en is gebruiksvriendelijk ingericht. Bewoners kunnen in de webshop hun maaltijden bestellen en tegelijkertijd de boodschappen doen. Vervolgens worden deze bestellingen in één keer aan huis bezorgd. Ook andere diensten kunt u online via de webshop aanbieden, bijvoorbeeld iets lekkers bij de koffie bij een verjaardag of jubileum via de traktatieservice.

 

De maaltijdservice is uitgekiend, gezond en varieert van tijd tot tijd. Bij de boodschappenservice echter kunt u ervoor kiezen alleen gezonde producten in het assortiment te laten opnemen of bijvoorbeeld light dranken. Is er vaak behoefte aan een bepaald product, dan voegen wij deze graag voor u toe.

 

Ook u en uw medewerkers kunnen uiteraard gebruik maken van dit online gemak. Heeft u een jubilaris die u in het zonnetje wilt zetten, dan is de traktatieservice er uiteraard ook voor u. Maar Welling Facilitair gaat op dit vlak nog veel verder. Wij verzorgen ook de catering voor uw medewerkers. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan gezonde lunches, gecombineerd met de boodschappenservice. U slaat twee vliegen in een klap: uw bespaart op uw kantinekosten en biedt uw medewerkers een extra service.

 

Voor informatie over catering van evenementen en grote bijeenkomsten verwijzen wij u naar het menu “catering”.

 

Bent u geïnteresseerd in online gemak en wilt u hier met ons verder over in gesprek, dan komen wij uiteraard graag naar u toe. Voor een afspraak zijn wij zowel telefonisch als via ons contactformulier te benaderen. Heeft u alleen een vraag, dan kunt u ons ook bereiken op het nummer 026-7820104.

Veel keuze in verse en gezonde gerechten

Online Gemak

Een handig uniek concept

Al uw wensen zijn mogelijk voor een scherpe prijs

(H)eerlijke 100% Arabica koffiebonen

Op zoek naar een betrouwbare partner die uw facilitaire diensten moeiteloos uit handen neemt?

Bel of mail ons gerust voor meer informatie